23.2.2010

 
Planning
Suunnittelua
  
Waiting
Odottelua
 
Making
Touhuilua


5 kommenttia:

Karen L R kirjoitti...

what a lovely trio to wake up to this morning! thank you.

Lissu kirjoitti...

Oletko sinà tosiaankin noin suunnitelmallinen? Myssynnosto! On muuten ihanan kevàinen lanka.

Outi kirjoitti...

Vitsi mikä ihana postaus! Mulla kans tuo hyötykasviyhdistyksen luettelo, mutta ei oikein tilaa kasvattaa taimia. Olen kyllästynyt niihin honteloihin ikkunalaudoilla. Enää en yritä. Haaveilen vaan. Mutta kevätkukkia ja yrttejä jo yritän vaalia ikkunoilla. Ihan niitä kaupoista ostettuja.

Satu kirjoitti...

Ai miten kivalta kuulostaa ja näyttää! Hieno vihreä neulomus!

Merruli kirjoitti...

Karen: Oh, you're welcome! I just wait to be able to wake up to a green morning, still it's all white.

Lissu: Puutarha-asioissa olen paperilla suhteellisen järjestelmällinen, mutta itse puutarhassa en sitten niinkään. Näin pysyn lajikkeista perillä ja vähän hajulla siitä, mikä kasvaa ja mikä ei. Tuo allino pellavasekoitelanka on niin ihanaa...

Outi: Minulla myös taimikasvatustila olematon: lähinnä tuo yksi kuvassa näkyvä ikkuna. Jos katsoit tuota yläkuvaa suurena, saatat nähdä muistiinpanoistani, että tomaatintaimet oli hirvittäviä hojoja eli honteloita on täälläkin ikkunalauta vääränään kevään tullen. Vielä en ole saanut siementilausta menemään, yleensä tähän aikaan minulla on ollut siemenet jo kotosalla, mutta tuo lumisuus ulkona jotenkin jarruttaa.

Satu:Neulomus on ihan koetilkku, mutta lapsi ilmoitti haluavansa sen omaksi pölyrätiksi. Toki haluan neuloa pölyrättejä, jos se tietää siivousapuja.