15.11.2009

Winter gems/Talven aarteita

On Friday I visited this year's craft's fair in Tampere, with a headache and limited time in use I made quite reasonable purchases: Only one skein of yarn, semi-precious stones and silver parts for jewelery and a couple of books. Part of the stones I already made into a bracelet with an old silver disc.By the way, I find this new publication tool from blogger quite annoying. This is my second post with it and and it just won't cooperate as I wish it would.


Perjantaina kävin Tampereen käsityömessuilla. Kiire aikataulu ja päänsärky seuralaisinani hankinnat pysyivät aisoissa: kivihelmiä, korujen hopeaosia, vain yksi vyyhti lankaa ja pari kirjaa. Osan kivistä tein jo rannekoruksi, johon ripustin vanhan hopeariipuksen. Vähän jäi messuista sellainen olo, etten nyt hyödyntänyt mahdollisuuksia täysin -no ensi vuonna taas.


Tämä on nyt toinen postaus, jota yritän saada aikaan bloggerin uudella julkaisutyökalulla ja hermot meinaa mennä. Homma ei oikein toimi tai sitten minä vain en osaa. Turhauttavaa.


7 kommenttia:

blackbird kirjoitti...

Beautiful stones, beautiful bracelet. I hope that your headache is gone.

Lissu kirjoitti...

Ymmàrràn turhautumisesi. Jos minulla ei olisi harmaat hiukset, eilen olisi taas tullut lisàà raitoja!!! Mutta jospas tuo kaunis rannekoru edes auttaisi sinua.

Mimmi kirjoitti...

Kaunis koru! Miten minä en ole huomannut mitään muutoksia julkaisemisessa? Kummallista!

violet kirjoitti...

Koru on minustakin todella kaunis mutta sitten tuo uusi julkaisujuttu...ei mitään havaintoa mullakaan. Mikä se edes on>?

Merruli kirjoitti...

Blackbird: Oh thank you, and yes luckily the headache was gone by Saturday.

Lissu: Harmaita hiuksia todellakin aiheuttaa kyseinen systeemi. Tekstityypille esimerkiksi en enää saa samaa vanhaa kokoa ja ihme välejä tulee kappaleiden välille. Ainoastaan kuvien lataaminen on jossain määrin selkeämpää.

Mimmi ja Violet: Yleisistä julkaisuasetuksista löytyy ruksitettava laatikko, joka mahdollistaa uudemman julkaisueditorin käytön. Kuvien muokkaaminen ja asettelu on tässä systeemissä yritetty tehdä kait helpommaksi, mutta tekstinkäsittely tuottaakin sitten entistä enemmän ongelmia. Älkää siis kokeilko kyseistä asetusta. Ehkä itsekin vaihdan vanhaan, jos ei tämä tästä parane.

Satu kirjoitti...

Hurmaava koru! Minä kävin lauantaina ja tein myös hillittyjä ostoksia, ihme kyllä. Monta keramiikkakulhoa jäi kyllä huutamaan perääni...

Merruli kirjoitti...

Satu: Onneksi reitilleni ei osunut montaakaan keramiikkapajan kojua, sehän tästä vielä puuttuisi, että mielenpohjalla kaihertaisi kulhoja ja kippoja.