28.7.2009

Outdoors/Ohjelmatoimisto ulkoileeI really am not the best kind of mum, but me too, I have my moments. Today I organized a painting session outdoors for my girls later followed by a picnic snack. These were much appreciated. However, my three-year-old didn't agree with me about the use of the paint. Once again her legs and arms were decorated too -and so it was time to end the painting session.

En kuulu äitien parhaimmistoon, mutta minullakin on hetkeni. Tänään järjestin tytöille maalaushetken takaterassille ja myöhemmin vielä välipalapicnikin. Tytöt toki ilahtuivat. Kunnon erimielisyys saatiin kuitenkin taas aikaan kolmevuotiaan kanssa maalien oikeasta käytöstä. Kuten yleensä aina, jälleen peittyivät sääret ja kädet maalauksiin - siihen se maalaushetki sitten päättyikin.


3 kommenttia:

Syysleimu kirjoitti...

Välipalahetket ulkona ovat ihania. Kunhan ilmat sallii sen.

Ihanat kuvat nuo maalauskuvat! Niin kesäisiä ja iloisia.

Satu kirjoitti...

:D Kuulostaa tutulta...Ihania juttuja joka tapauksessa! Toi Ohjelmatoimisto on niin osuva! Meillä superaktiivinen melkein 5 v, joka koko ajan kyselee, mitäs sit tehtäis ja mihis sit mentäis ja...mulla ja hänellä ei oikein temperamentit kohtaa ja välillä hermo kiristyy totaalisesti. tänään oltiin jo puol 9 puistossa kun seitsemän aikaan sitä jo alettiin tivaamaan. Vanhemmat lapset onneksi rauhaisampia. Mutta kuten sanoit, meillä äideilläkin on ne hetkemme...

Onnellista arkipäivää sinulle!

ps. Blogissani vinkki Ohjelmatoimistoon. :)

Merruli kirjoitti...

Syysleimu: Jos tytöt saisivat päättää, meillä syötäisiin kesällä vain ja ainoastaan ulkona -ilmoista riippumatta. Extrahauskaa on jos pääsee terassin pöydän äärestä nurmikolle.

Satu: Meillä on juuri samantyyppinen viisi vee.Energiaa ja sosiaalisen tapahtuman tarvetta tuntuu olevan rajattomasti. Yritän parhaani mukaan opettaa tylsyyden sietämistä ;o) Onnellista arkea toivotan mielelläni myös takaisin päin.