2.12.2007

A busy week
This week I had not much time for writing posts. Today we had a 1st of Advent party with four very special and dear families. We were all together ten adults and nine children, so this week was all about cleaning, baking, decorating and making ice lanterns. However, I managed to finish the first six pouches for the advent calender, luckilly that is about as far as my 3-year-old can count so she doesn't mind even when those pouches keep on multiplying till they reach the number 24.


4 kommenttia:

Salanimi & Salanimi kirjoitti...

Mieletön joulukalenteri! Ihana!
Ja hyviä kuvia!

heidi kirjoitti...

Kiitos, että annoit itsesi ilmi blogissani. Sinulla on täällä tosi kivan näköistä. Palaan paremmalla ajalla katselemaan vähän enemmän!

tiuku kirjoitti...

JOulun tuoksuisia kuvia!
Meillä ei harmillisesti oikein täällä ole ollut kunnon kelejä jäälyhtyjen tekoon, niin ailahtelevaista. Kauniita ovat, myös lumipallo lyhdyt ovat somia.

Merruli kirjoitti...

Kiitokset Salanimi!

Heidi, tervetuloa peremmälle!

tiuku, kelit eivät todellakaan oikein suosi jäälyhtyjä, nuokin sulivat sunnuntai-illan vesisateessa, mutta onneksi kestivät niin kauan kuin oli vieraita. Yllättävän hyvin vähän yli viisi pakkasastetta lyhdyt jäädytti, minulla oli tähän asti sellainen harhaluulo, että pakkasta tarvitaan liki 20 astetta, mutta onnistuu siis leudommassakin.Lunta ja suojakeliä ei ole osunut tänne yhtäaikaa vielä lumilyhdyksi asti.