27.11.2012

Kaulalaulajat



Ulkona pimeys nielee linnut ja ajatukset, sisällä vapautan kirjaan vangitut kaulalle laulamaan. Punatulkku ei ole kummoinen laulaja, mutta melankolian hän taitaa täydellisesti, piilottaa todellisen luontonsa marjojen punaan.


22.11.2012

Kerät ja kaalit



 




 Laarit täynnä lankaa, Holstia ja Hopeasäiettä. Pulkat puolillaan vettä, kipot kaaliraastetta. Lisätään kuvia, kun sanoja ei ehdi miettiä.

9.11.2012

Sydänonnea




Aamulla tähtikirkkaalta taivaalta tervehti Orion, pysäkillä luulin näkeväni revontulia, ehkä näinkin. Jos joku väittää kuuraa harmaudeksi, hän ei ole huomannut oksille laskeutuneita tähtiä, heinissä riippuvia jään valoja.

Lätäkössä sydänpeite, minun sydämeni niskakiharoissa. Kolmessa tyttäressä kanssani lasteni isä, minussa pala omaani, onnena isät. Onnea isät!

This weekend we celebrate Father's day in Finland. I'm lucky to have a wonderful man as a father to my daughters and lucky to have a father of my own.

5.11.2012

Marraskuun ikäinen




Lumi on vaihtunut vedeksi, mutta sitä en itke, muistinkin kaipaavani sumuja. Marraskuu, syntymäkuuni voi olla myös ystävä, hämyinen ja hiljainen. Tänään vuosia on kahta vaille neljäkymmentä. En ole valmis, en aina edes riittävän aikuinen, mutta kotonani tässä, täällä ja monessa. 

We are back to rain, but it's all right, because I remembered how I like the fog. Subtle colors of November are after all my kind. Today I'm couple of years from turning forty. I'm ready by no means, not even a grown-up in some things, but I like where and who I am.